Menu
Gildia Pióra na Patronite

luna

Teksty z obrazami - luna - Maciek Zz
luna - Maciek Zz

Czarne cienie
mgłą spowite
jak wspomnienie
w kłębek zbite.
Już nie przychodź,
mnie pozostaw.
Z moją psychą
zmieniam postać.
Świt zastanie
mnie innego,
po tej zmianie
wstąpię w niebo.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących