Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeczekać szczęście

Żywe ściany.
Nawet Raj otaczają mury
i czynią więzieniem.
Na szczęście każdy system
można zniszczyć.

Strącili Cię do Raju?
Cierpliwości.
Wszystko, co żywe
obróci się w proch.

I skończy się Eden.
I będziemy wolni
w przepastnym,
okrutnym świecie.

323 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
  • Smurf007

    30 September 2015, 18:58

    takie żywe
    jak te ściany ;)