Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bel Ami

Żyłam dla Ciebie. odszedłeś
...więc dlaczego nadal żyje??
nie spałam w nocy dla Ciebie. odszedłeś
...wiec dlaczego sen nadal przychodzi??
kochałam się w kwiatach i uśmiechach dzieci. odszedłeś
...więc dlaczego nadal je kocham??
marzyłam dla Ciebie. odszedłeś
...więc dlaczego nadal mam marzenia???
uśmiechałam się dla Ciebie. odszedłeś
...więc dlaczego nadal obdarowuje ludzi uśmiechem???
kiedy byłeś ze mną płakałam ze szczęścia
.. i to jedyne co się zmieniło, bo teraz płaczę z tęsknoty za Tobą.
nie chce żyć, nie chcę spać nie chce kochać, marzyć uśmiechać się..
bo wiem że Ty już za mną nigdy..

7480 wyświetleń
26 tekstów
1 obserwujący
  • misiek45

    5 September 2012, 07:11

    Zgadzam się z Irkiem czas zapomniec i nie wylewac łez za kimś kto nie jest tego wart,spojrzec na nowo na świat uśmiechnąc się i spełniac swoje marzenia-pozdrawiam