Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszukiwaczu miłości

żyjesz w napięciu
w ciągłym niepokoju
szukającego
za wszelką cenę
uczucia

miłości się nie szuka
sama cię znajduje
albo jest
albo
jej nie ma

pozwól
życiu prowadzić
cię za rękę
a wtedy
ją spotkasz

trzeba nauczuć się
rozpalać
iskierkę miłości
aby buchnęła
wielkim ogniem

***
Dział: Proza życia
***
ZM

20 857 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!