Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żydowska propaganda

Żydowska propaganda
Górą
Skacząca tragifarsa
Diabła
Antysemityzm służy
Tylko po to
By zbrodni Żydów palcem
Nie pokazać

Na szpaltach New York Timesa
Lub Wyborczej
Idzie do ludzi siła
Sprawcza
Co wlewać w tępe głowy gojów
By dali przeszłość swą wymazać
Boga się wyrzec
A naród swój na zapomnienie
Skazać

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    30 August 2016, 08:46

    Fisz dla tekstu, ale czytając go trzeba myśleć panoramicznie i wżerać się swoim poznaniem w ludzkość.