Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka

Życie tak uchodzi szybko
do zachodu chce bym zniknął.
Każda chwila ciernie wbija,
aż w środku mnie rozrywa.
I ten oddech jest tak ciężki,
z każdym jednym się Świat kręci.
Z sił opadam, serce staje,
coraz słabsze bicie daje.
W głowie mętlik tak jak nigdy,
dziwne szepty... żeby znikły.
Do złych rzeczy namawiają,
chcę by znikły, lecz gadają.
Dobry Boże czy dam radę,
ja na szali wszystko kładę.
Walczę ile sił mam tylko,
i wciąż wierzę z Twą modlitwą.

1851 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!