Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Życie w samotności
To życie bez miłości.
Nie odcinajmy się od ludzi.
Zawsze ktoś w nas dobre cechy rozbudzi.
Szukajmy tej drugiej połówki choćby 24 godziny na dobę.
Aż znajdziemy tą jedną jedyną osobę.
Dożyjmy z nią starości.
Wtedy nie ma mowy o samotności.
Obyśmy tylko nie wpadli w jej objęcia.
Bo co wtedy zrobimy??
Nie mam pojęcia...
J.Ł.

322 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!