Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozbitki...

Życie niejednokrotnie
wyrzuca nas na brzeg
jak nagich rozbitków
którzy potrzebują czyjejś

Dłoni czy kilku słów
by móc powrócić
do miejsca pełnego
cudownych chwil

Samotni pragniemy
opaść najpierw na dno
gdzie łapanie tlenu
jest jak łapanie nadziei...

... Czasem zbyt trudne...

11.05.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!