Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliski koniec a tak daleki

Życie człowieka zna wiele ról
Często pojawia się smutek a przy tym ból
Tak boli chcąc zakończyć ten znój
Nie mogąc patrzeć na tysiące sytuacji rój
W głowie mam tylko jedno pytanie
Czy mój kres życia szybciej nastanie
Tylko tchórz jest w stanie
Odebrać smak życia w tak wczesnym stanie
Zebrać siły w całość to nie sztuka
Lecz uratować godność swego ducha
Bo czym jest wiara w swoje możliwości
Gdy człowiek odbiera resztki swej godności

...................................................................................................

http://www.youtube.com/watch?v=0LzJst0_HbE

3845 wyświetleń
56 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    6 April 2013, 21:48

    Piękny wiersz..

  • MarzycielS

    6 April 2013, 19:26

    Dziękuję :) Samo życie ;)

  • misiek45

    6 April 2013, 15:51

    Wiersz mówi dużo o życiu i przemijaniu,urzekły mnie szczególnie te wersy
    ..Zebrać siły w całość to nie sztuka
    Lecz uratować godność swego ducha..
    warto go było przeczytac -pozdrawiam:)

  • Dusza666

    6 April 2013, 15:46

    Podoba mi się ;)