Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Życie? Co to w ogóle jest?
Czy to twór, słowo któremu człowiek nadaje sztuczne znaczenie?
Czy to oddychanie, a może istnienie w jakiejś społeczności?
A może Życie to szczęście, radość i miłość?
A może to dobra materialne do których dąży człowiek?
Twoja podświadomość zadaje sobie to pytanie,
czym dla Ciebie jest Życie.
Czy ja naprawdę Żyję?
Z tym pytaniem zostawiam was samych,
odpowiedzcie sobie na nie i zacznijcie Żyć.

1120 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!