Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Życie, co jest w tobie
że oddałbym prawie wszystko
by poznać, co mi jutro dasz

Życie, co jest w tobie
że wciąż walczę
dźwigam się po nokaucie
podnoszę rękawice
w dwunastej rundzie ?

Życie, co jest w tobie
że mając dwie pary
i cały dorobek na stole
wciąż podbijam stawkę ?

Życie, co jest w tobie
że gdy gasną światła
pali się mały płomień
na końcu tunelu

Życie, co jest w tobie
że kocham cię
ponad życie

103 450 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących