Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapełniając miłością dni

Zwykła jesienna burza
pojawia się w pochmurne dni
niekiedy obecna przez cały rok

Tak mijają nasze dni
godzina za godziną

W życiu jest czasu coraz mniej
miłość upływa jak rzeka

Trzeba przeszukać dno
kamyk po kamyku
aby odnaleźć iskierkę
która wznieci płomyk
zapełniając miłością serce.

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
  • finezja

    19 December 2019, 15:52

    Bardzo ładny tytuł. Pozdrawiam.