Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Uważność "

Zwykła chwila:
Kawa gorąca
Czekolada pachnąca
Herbata ziołowa
I Twoje
Słowa.
Sprawiają, że
Otwieram
Bramy uważności.
To droga -
Do Boskości.
Każdy dzień
Szczęściem wypełniać chcę.
W tym jest głębszy sens.

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!