Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sposobność..

Zwróceni ku przepaści- pączątek nowej baśni...

Jedną nogą nad otchłanią
Nie uchroni nawet anioł..
Patrząc sobie w oczy
Z pytaniem kto pierwszy skoczy
Chwytajac się za ręce
I nie myśląc więcej..
Pociąga jeden drugiego
W ramach życia krótkiego...

- A mimo to prowadzimy te heroiczną walkę z samym sobą, z innymi, z życiem...
POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI WSZYSTKIM, KTÓRZY MAJĄ ODWAGĘ WALCZYĆ;)

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
  • Faithandforce

    14 September 2012, 12:51

    Przepraszam- "pytaniem" i
    "wszystkim";