Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaproszenie

Zwiewną sukienką odziałam,
swoje nagie piersi

Kuszącym zapachem czarnej kawy
namaściłam ciało

Wilgotną słodką nutą cynamonu
umalowałam usta ...

Jednak nikt nie puka
Tylko dzwoniąca cisza w uszach
przeplata się z wonią oczekiwania

I ten strach
że to nie moja nuta
na twoich ustach ...

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!