Menu
Gildia Pióra na Patronite

związanymi dłońmi
nie mogę cię znaleźć
w natłoku ciszy ginie twój głos
lecz w szumie krwi brzmią echa zaklęć
a puls wystukuje ukochane imię
zamknięte oczy
wyświetlają obraz
wytrzymam jeszcze dzień dwa
później nie szukaj
będę tu
ale jak

15 327 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!