Menu
Gildia Pióra na Patronite

Związana
więzami,
okaleczona
cierniem,
serce
w bliznach,
szwy
nieraz wyrwane,
skrzydła
podcięte,
rany
krwawiące,
załzawione
oczy,
otoczona
pułapkami...

Przymykam powieki...
...znów jestem w domu
bezpieczna.

10 302 wyświetlenia
87 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!