Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumieć

Zrozumieć nie taka prosta sprawa
Najpierw trzeba się dowiedzieć
Usłyszeć
A to nie zawsze się zdarza
Potem trzeba docenić info
Przetrawić zrozumieć
No i się przejąć
W głowie ułożyć
No i zastosować
No dosłownie
Ból głowy

76 499 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!