Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumiałam to
Czemu szumi świat
A kwiaty więdną
Zrozumiałam czemu
Na wiosnę jest tak pięknie

Zrozumiałam Twój śmiech
Tak dźwięczny
Zrozumiałam Twoje oczy
Pełne miłości

Zrozumiałam zdnolność przebaczania
Zrozumiałam czas
Zrozumiałam sens kochania
Zrozumiałam Nas

A teraz muszę tylko zrozumieć
ZŁUDZENIE

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!