Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam

Zostawiłam szumiący las
Coś, co przyciągało nas
Tam
Gdzie chwile zostają na zawsze
Są w pamięci i w sercu
Jak kwiaty w wieńcu

Wyciągałam swą dłoń
Czułam jak Twoja
Wędruje w moją stronę
Deszcz zaczynał padać
Nie mokłam w deszczu
Lecz w rosie
Która osiadła pod moimi stopami

Długowieczny kasztan
Opowiada o spotkaniu
Dwóch gwiazd, które niegdyś
Spadły z nieba
Drogą mleczna

Wzrok krzaków porzeczki
Zwrócony był
Na ostatni zachód słońca
Przy którym ciała
Splotły się na zawsze

3721 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!