Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostawiam za sobą
pakiet zmarnowanych chwil
pustych dat,
myśli poplątanych
westchnień ciężkich jak głaz, uczuć jak kamienie,
które dźwigało serce moje przez ostatnie dekady lat,
zagubione drogi
ścieżki zaplątane między
moim być a moim ja.

130 925 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!