Menu
Gildia Pióra na Patronite

Albo nie będzie nic.

Zostanie nam niebo
całe nieskruszone
Gdy czas wyprzedzi myśli
spazmatycznie opuszczone
Oddech wzgardzi siłą
jakiej zabraknie
I zostanie już na zawsze
nie wydostawszy się wyblaknie.
Czas zaniknie dla nas
nie będzie już biegu dni
Wiesz, bo to jest tak,
że najdalej się wtedy śni.

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!