Menu
Gildia Pióra na Patronite

kompleksy

zostanę dzisiaj twoją krową

kolorową
nową
krową

będziemy wesoło po trawie po trawie
a potem
a potem

przebudzimy sie

jako plamy na niej

11 864 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!