Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnaj

Zobaczymy się za niedługo, tuż za bramą.
Postoimy z uśmiechem, z nimi. Będzie jak wówczas.

Nie mogłam tego powiedzieć, nie miałam jak.
Ciągle wspominam tamten dzień. Powiem Ci kiedy dotrę.
Powtórzę jeszcze raz.

Dziękuję, Ci za to, że o mnie pamiętałeś.
Nie odszedłeś bez pożegnania. Jestem z Tobą.
Widzisz mnie dobrze, każdy mój krok.
Jesteście razem.

---
dla śp. J.M.

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • 22 June 2016, 13:14

    ,,Jest niepewne gdzie na ciebie czeka śmierć,
    dlatego ty czekaj na nią wszędzie.'