Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promień

Zobacz proszę jaki piękny dzień tej nocy,
słońce martwe a księżyc nabrał pełni mocy.
W ciszy słychać szum zagubionych liści...

Szukam swego świetlika,
lecz znaleźć go nie mogę.
Znajduje się tuż nad przepaścią
i po chwili do niej wchodzę.

I spadam w dół lecz nie czuję dna
widzę gwiazdy które podarował mi świat
po to abym nigdy nie czuł się sam

Upadam na plecy i nie potrafię wstać,
czasem są takie dni w których będę tam
Proszę, aby ktoś zatrzymał czas.
Me życie niczym rychły wiatr.

Po chwili jednak dostrzegam Słońce...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!