Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zima

Zobacz kochany
Znowu przyszła zima
I śnieg przyprószył od lat mokre rzęsy
Zamarzły lasy, jeziora, rzeki
I twój wzrok także z dnia na dzień jest chłodniejszy

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • 5 June 2018, 05:37

    gdy lato za gorące, czekamy na zimę
    przyjdzie zima, tęsknimy za latem. Życie

  • marka

    4 June 2018, 22:12

    Wiersz ładny, ale zimno-smutny...

  • finezja

    29 November 2017, 22:26

    Miło mi, ze poczułaś. Pozdrawiam.

  • 29 November 2017, 19:42

    Czuć tę konkretną emocję