Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nadzieja i My "

Zobacz

Dom nad morzem
Kolorowy wschód
Nadzieja biegnie

...Gdzie?

W naszą stronę
Jest już obok
Podaje rękę

...Nam

Moja dłoń w Twojej
Ciepło serc
Tak trwać chcę

...My

To możliwe jest
Wiarę mamy
Nadzieję posiadamy

...Miłość puka - otwieramy

13.11.2020
12:12

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!