Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen Salvadora

znużone zegary
biegiem czasu
gasną
siną tarczą
na krawędzi
nagiej chwili
przykrytej
kamiennym blatem
czernią rzęs
i echem
spłoszonego snu.

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
  • giulietka

    2 December 2012, 09:56

    Świetnie "przekonwertowałeś" charakterystyczne kształty obrazu na płaszczyźnie słów.