Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proszę.

Znów widzę te czarne skrzydła.
Te łzy czerwone.
Których nazbyt wiele.

Niech odejdzie już ten dzień.
Niech z nim odejdzie ból.

Szatan znów kusi miłością.
Tak nie czystą tak surową.
Boże pomóż !
Zabierz już ten dzień.

Niech z nim odejdzie ból.

3597 wyświetleń
41 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    17 January 2014, 21:52

    Bierz tego Szatana i bierz tą miłość, ona czysta! Bo cóż to miłość nie czysta.