Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pstryczek

Znowu w jednej chwili
los wszystko zmienia,
..stało się..
więc po co złość,
jeśli na to wpływu
żadnego nie mam?
Pokornie przyjmę,
co jest mi dane,
tylko proszę cichutko,
daj siły na to,
Panie..

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!