Menu
Gildia Pióra na Patronite

znowu mgła zasnuła oczy
wieczór znikających twarzy
nawet ogolić się nie ma jak
rano w lustrze obcy jakiś
gratis od firmy ból tępy
i fizys wcale nie lepsza
odkąd obie poduszki są moje
a sumienie i dłonie się trzęsą
zalewam sens w celu konserwacji
ze sobą w słoju zamykam
żeby nie wybuchnąć czasem
i nigdy więcej nie chcieć nie pytać

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!