Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

znów stoję na baczność
pełna niemiłości

ubrana w milczenie
wyrzucony skrawek zaschniętych słów

utkana z codzienności lasu i deszczu
zamykam otwarte przestrzenie
zgaszoną powieką

już się nie boję i nie śnię
bo po co
budzić się u nie swojego boku

14 070 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących