Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny Kto

Znów nów
W nowiu rów
Ciemno znów
Ciemno, uf
Równy rów
Samo dno
Zamo-tane
Zako-tanie
Za ko-tarą
Ciemno, no
Ciemno, bo
Czarny Kot.
Czarny Kto?
Czarny Kot!

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • Monika M.

    1 November 2020, 20:39

    Czarny kot
    Zwinął się w kłębek
    Udaje Blue Moon
    Świeci pełnią znów.
    Na szczęście:)