Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów [...]

Znów... czytasz
słowa niewypowiedziane
wczytujesz się w nie
po literce
pytanie sobie zadajesz
czemu tak bardzo
bije Twoje serce ?

Znów... brzmią
uczuć niedomówienia
na srebrnej tacy podane
jak długo zabawa
słów potrwa ?
wciąż dręczy Cię
to pytanie...

Tak mija kolejny dzień
jak czarno - biały film
i kolorów życia
ciągle brakuje w nim

Znów u Ciebie... tak pusto
i oczom... i ustom...

22 307 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 3 May 2011, 13:10

    Piotrze....to tylko słowa... ;) ...nie moja rzeczywistość.
    Pozdrawiam ciepło :)

  • PetroBlues

    3 May 2011, 10:55

    ;(