Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znikłaś w jednej chwili gdzieś, kochałem Cię!!
W otchłani mego umysłu zawitałaś ponownie, ukazałaś tylko twarz - to wystarczy... by szczęściem smutku nazwać.
Na nowo narodziłaś we mnie wiarę na lepsze jutro, a może to właśnie w następny dzień ujrzę nie tylko twarz może... cała twoja osoba stanie naprzeciw mnie poda pomocną dłoń i zabierze w wir namiętności, w której wciąż myślami żyję od czasu gdy odeszłaś..

126 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!