Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pocałunek

Znikamy w spojrzeniach
Policzki zarumienione
Szczypie ciepło
Obudzonych motyli
Skrzydła barwne
Spragnione ust
Zawstydzone dusze
Delikatnie zbliżone
Szeptem ciszy zmywasz
Kontur malinowych ust
Łączy się namiętna noc
Słodką bliskością.

19 720 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących