Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszechmogąca

Zniewoliłaś gwiazdy
Przyćmiłaś Słońce
Zawstydziłaś Księżyc
Zagłuszyłaś ciszę
Okiełznałaś morze
Pokonałaś grawitację
Zatrzymałaś czas
Spojrzałaś śmierci w twarz

Teraz pozostało Ci tylko
Zakochać się w moim uśmiechu

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!