Menu
Gildia Pióra na Patronite

# before... indefinitely

( ... ) znajduję siłę
zarażona w swojej głowie
niezniszczalnym ogniem
- biegnę tam
gdzie wyjący wiatr
skrzypce biorę pod rękę

trzymaj mnie
w tej sile
słowem, gestem, uśmiechem
neonowe iskry
wytyczony track
zaiskrzone serce

* Ultra siłą, której będziesz się bać

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących
  • Meron

    23 November 2022, 23:40

    Piękne i tajemnicze :)

    Pozdrawiam ciepło Autorkę :)

    • prohibitum amor

      24 November 2022, 19:15

      Dziękuję Meron
      ...za ciepły komentarz i przede wszystkim za to ze kolejny raz widzę Cie u mnie :)) pozdrawiam

      od Meron