Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiersz bez tytułu

zmysłowe zacisze
nasza przystań
w noc tęsknoty
rozpostarliśmy świetlista łzę
pocałunki ubrane w czerwień
mienią się kolorami myśli
deszcz gwiazd
nasza noc
dzikie słowa

odnajdziemy się w tłumie
połączeni smutku łzą

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!