Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezapominajki

Złoty promyk odkrył w trawie
błękitne oczy niepozornych
kwiatków, tych co to szepczą
czarodziejskie bajki ...a może

dać się porwać świetlistemu
promykowi i dojrzeć sedno
subtelnego piękna nie tylko
w płatkach?

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!