Menu
Gildia Pióra na Patronite

serce

złośliwe serce moim wrogiem
okłamuje mnie
plącze mi drogę
pulsuje we mnie głośne
wierci się w piersi nieznośne
kochać znów kazało
jakby łez mi było mało
podsyca płomień,
który z tak drobnej iskry powstaje
nakłania podburza
w spokoju żyć nie daje
a ja słucham i kocham
przepraszam nie chciałam
wybacz moje serce, że tak cię połamałam

1173 wyświetlenia
4 teksty
1 obserwujący
  • awatar

    2 September 2010, 23:26

    ładnie się czyta choć ostatniego wersu nie rozumiem, zamiast podziękowanie przeprosiny za połamanie, przecież kochasz teraz, pozdrawiam +