Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złość
bo ktoś
przez coś
przez kogoś
przez Samotności dotyk
przez nią ma dość

Ty idiotko
nie czujesz
nie widzisz
nie słyszysz
lubisz kusić i patrzeć
jak cierpią po cichu

Zostaw ich
już znikaj
nie tykaj
nie unoś się pychą

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!