Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złapie z całych sił, i będę ściskał żeby nie uciekły
Nikomu ich nie pokaże i nikomu nie oddam
Są tylko moje i prywatne, jeśli ja nie mogę ich trzymać
To rozedrę je na pół, porwę w strzępy i Spale
Bo to są moje MARZENIA i nikogo więcej

10 857 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!