Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mieć ciebie

zimy nie zapamiętałem
ciebie tak
twoje rozgrzane ciało

również wiosnę
zapomnę
kiedy sypniesz
kwiatem

każdy miesiąc
rok cały
ogrodem
w moim sercu

wilczyco
bywasz i taka
co mnie podnieca

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!