Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezdecydowana czy obojętna?

zimny wiatr, mokra trawa
cichy szept, czarna kawa

krzyk niezdecydowania
- zabija ten dzień

więc schowam się
i nie odnajdą mnie
w cichym kącie wątpliwości

2329 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
  • mercy

    23 October 2011, 21:02

    Przemawia do mnie. Czytając go można poczuć jego bliskość. Jest w nim coś niespotykanego.