Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimno tu jakoś
cholera
a Twoich ramion nie ma
by mnie ogrzać teraz.

Posiedzę dalej sama
nie po to, by cierpieć
czasem lubię zostawić
po prostu wolne miejsce.

Gdy Cię obok nie ma
tak właśnie się dzieje
bo brakuje mi części mnie
mojego niezbędnego fragmentu.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • mercy

    28 June 2013, 22:52

    Mam nadzieję, że coś kiedyś wypłynie...

  • awatar

    28 June 2013, 11:39

    trochę utonęło w zaimkach