Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cold

Teksty z obrazami - Cold - kati75
Cold - kati75

Zimno mi
drżę jak osika na wietrze

od twoich słów zamarzam
jesteś kawałkiem lodu
który rozpada się we mnie
każdym odłamkiem kaleczy serce

z zakamarków duszy toczy
się ciemność ,osnuta mgłą
spojrzeniem gasisz każdy szept
triumfujesz nad cierpieniem

odchodzisz w zapomnienie
jak sen ,którego nie chce się pamiętać.
https://www.youtube.com/watch?v=XS088Opj9o0&ab_channel=Madonna

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    17 September 2020, 12:37

    Mam nadzieję Martunia ,że to z ulgi to "zaszklenie" .Temat wiersza nie jest łatwy ,emocje trudno uspokoić i wyciszyć siebie tym bardziej.

  • kati75

    17 September 2020, 12:35

    Zgodzę się ,że smoki czasem takie są 😁

    od yestem
  • Merytoryczna

    17 September 2020, 10:42

    oczy mi zaszkliłaś tym wierszem.

    od kati75
  • 17 September 2020, 09:34

    Oj nieeeee, to tylko żarty, smoki są gorące i kochane. 😊🤗

    od kati75