Menu
Gildia Pióra na Patronite

trud

zieleń w ziemi zimuje
lecz wiosna nie nadchodzi

przebija przeżyć przyjemność
choć rzadko kiedy kiełkuje

życia rzeczywistość jest żyzna
głównie dla szarości

często tu czai się czeluść
która nie da oparcia

gram w tę grę jak granit
twardą, niepokonaną

surowy survival sumuje
drobne ziarna przetrwania

matematyczna masakra męczy
gdyż nie znam odpowiedzi

Rafał Ratyński
Gniezno 28.08.2014

5285 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!