Menu
Gildia Pióra na Patronite

dobrze, że już po..

Zgubiona faktem braku zazdrości
podsumowuję Twoją niepewność.
Pewnie z rozsądku, pewnie z litości,
pewnie zgubiłam swoją namiętność.

Zgubiona faktem tego rozstania
podsumowję tracąc złudzenia.
Pewnie za mało było kochania,
pewnie zbyt wiele było zwątpienia.

Zgubiona faktem braku wrażenia,
podsumowuję co się zdażyło.
Pewnie... to było do przewidzenia,
pewnie nas nigdy nic nie łączyło.

1061 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • miramija

    25 April 2012, 20:55

    Plus oczywiście ! :)