Menu
Gildia Pióra na Patronite

zgubiło nas szczęście
w butelce zamknięte
szklane ma zęby

w bólu znalezieni
odnajdujemy siebie
zakorkowani w czas

otwarci na życie
kłaniamy się w pas
porzuconej śmierci

bijące w nas serce
w ludzkiej podzięce
uśmiecha się pustką

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • RozaR

    9 August 2017, 21:44

    Wydaje się dobre o ile autorka wyjaśni mi trzecią strofę .